Ramon Sellas

Bloc personal del director de BalearWeb - http://ramonsellas.balearweb.net

Tenerife Bluetrail

ramonsellas | 24 Octubre, 2012 14:32 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Després de córrer la Trail de la Serra de Tramuntana i la Trail Costa Sud de Menorca i amb l'objectiu fixat de fer l'any vinent l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana, no teníem intenció de fer enguany cap més cursa de muntanya, però a principis d'estiu n'Elena i jo vàrem decidir apuntar-nos a la Tenerife Bluetrail i així poder combinar una petita escapada que feia temps que no fèiem amb la pràctica del nostre actual esport favorit. La Tenerife Bluetrail té un recorregut espectacular de 56,400 km. que passa pel Parc Nacional del Teide i arriba a una altura de 2.512 m. amb un desnivell positiu de 2.160 m. i un desnivell acumulat de 5.708 m.

Finalment n'Olatz va decidir acompanyar-nos ampliant així la presència del Comando Andratx. La prova se va celebrar el passat dissabte 20 d'octubre i l'organització la va suspendre quan feia menys de cinc hores que corríem per la desgraciada mort d'un corredor. N'Elena ja n'ha fet la crònica que es pot llegir en el seu bloc.

Bé, ara toca preparar-nos durant tot l'hivern per afrontar el difícil repte de fer a la primavera de l'any vinent l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana (Andratx - Pollença, 107 Km, 4.344 metres D+). Vinga, salut i força!!!

Elena a la Tenerife Bluetrail

Elena a la Tenerife Bluetrail

Ramon a la Tenerife Bluetrail

Ramon a la Tenerife Bluetrail

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb