Ramon Sellas

Bloc personal del director de BalearWeb - http://ramonsellas.balearweb.net

Ultra Mallorca Serra de Tramuntana 2015

ramonsellas | 05 Maig, 2015 16:55 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Per quart any consecutiu he tornat a aconseguir arribar a la meta de Pollenša. El 2012 fent la Trail, el 2013 l'Ultra, el 2014 un altre cop la Trail i enguany fent per segona vegada l'Ultra.

Estic content que tant n'Elena com jo haguem pogut finalitzar per segona vegada aquesta dura cursa de muntanya. N'Elena amb un temps de 20:02 h i jo bastant mÚs tard en 23:52 h. El meu objectiu era fer-ho entorn les 22 h, millorant en una hora el temps de 2013, per˛ els problemes que hi van haver al comenšament, i que n'Elena explica en la seva cr˛nica, em vam impossibilitar ja d'entrada portar el ritme que tenia entrenat.

Havent finalitzat l'Ultra Mallorca Serra de Tramuntana 2015 i aconseguint els tres punts que la ITRA dˇna per aquesta prova ja tenc els 9 punts que em permetran provar sort en el sorteig per participar a l'ediciˇ 2016 de l'Ultra Trail del Mont-Blanc.

Finalment, felicitar als organitzadors i voluntaris pels esforšos que fan per tirar endavant ediciˇ rere ediciˇ aquesta formidable cursa de muntanya i donar les grÓcies a tots els companys amb qui he compartit entrenaments per l'amistat que m'han oferit.

N'Elena i jo a la sortida (Foto Ramon Mulet)

Amb els companys Jaume i Manolo a la sortida

Amb na Lisa i n'Emma a la sortida

Es fa dur (Foto Ramon Mulet)

Meta a la plaša Major de Pollenša

Meta a la plaša Major de Pollenša

Content d'arribar a Pollenša

N'Elena ja feia estona que m'esperava

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb