Ramon Sellas

Bloc personal del director de BalearWeb - http://ramonsellas.balearweb.net

L'any de la neu

ramonsellas | 05 Febrer, 2012 20:04 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Diuen que la nevada d'ahir dissabte, que va afectar sobretot a la zona de Palma i ponent de l'illa, no es veia des del 1956, any conegut popularment com "l'any de sa neu". Després de la sorpresa d'obrir la persiana i veure la gran nevada vàrem sortir a caminar i anàrem des de Sa Coma cap a la vila d'Andratx, el Port, i fins i tot ens vàrem atrevir a pujar fins a l'Atalaia de Cala Llamp des d'on poguérem gaudir de vistes super-guapes. A més de les fotos que es poden veure aquí, n'Elena va muntar un vídeo que es pot veure a YouTube.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb