Ramon Sellas

Bloc personal del director de BalearWeb - http://ramonsellas.balearweb.net

Participació al programa L'aguait de TV Mallorca

ramonsellas | 25 Maig, 2011 17:13 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

A partir del minut 13 reportatge al programa l'Aguait de TV Mallorca sobre la importància d’Internet i les noves tecnologies per informar-nos, comunicar-nos sobre temes de medi ambient, i també per al treball en la gestió i estudi del territori, la flora i la fauna. Hi participen tres experts en la matèria, un informàtic Xisco Lladó, un geògraf Biel Perelló i el fundador de Balearweb Ramon Sellas Rosell.

Si pot accedir des d'aquest enllaç.

Mitja Marató de Formentera

ramonsellas | 20 Maig, 2011 08:25 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Elena a Formentera

Aquest passat diumenge n'Elena i jo vàrem participar a la III Mitja Marató de Formentera. Per fi sembla que m'estic recuperant de la lesió al genoll que em té amargat des del mes de desembre. Vàrem finalitzar amb un temps de 1:58 h, però cal dir que n'Elena hagués pogut fer un temps més bo. La cursa molt divertida amb més de 800 corredors travessant l'illa des del far de la Mola fins el port de la Savina.

Durant els cinc dies que hem estat per Formentera ens hem dedicat a desplaçar-nos en bicicleta per tota l'illa per fer fotos, vídeo i algun capfico. També hem degustat la gastronomia local i hem sopat un parell de dies amb l'amic Marià Castelló.

Formentera, com sempre, enamora i desperta els sentits.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb