Ramon Sellas

Bloc personal del director de BalearWeb - http://ramonsellas.balearweb.net

NU DEL TOT EN L'UNIVERS

ramonsellas | 24 Febrer, 2011 19:24 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

"Entre ser poeta o simplement viure, hi ha una bella possibilitat que és viure poèticament. Això és el que procuro des que vaig decidir no sojornar definitivament enlloc i fer de caminant". Paraules de Joan Vinyoli que il·lustren el programa del muntatge poètic NU DEL TOT EN L'UNIVERS al que vaig assistir, acompanyat de n'Elena i na Mireia, ahir al capvespre al Teatre Municipal de Palma. El muntatge d'Heura Teatre, amb música i dansa, gira entorn de poemes de Joan Vinyoli i el guió i direcció és del professor de la UIB Antoni Artigues. Espectacle del tot recomanable que també es representarà el dia 31 de març a la Casa Museu Llorenç Villalonga a les 8 del capvespre.

23 F del 81. Tempus fugit...

ramonsellas | 23 Febrer, 2011 08:52 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

El 23 F del 81 tenia 30 anys menys i feia la mili al quarter d'enginyers de ses Avingudes de Palma. Per sort, estava de permís i vaig escoltar l'intent de cop d'estat en directe per la ràdio des de ca meva a Manresa. Recordo als meus pares bastant acollonits ja que el record de la guerra civil i la postguerra eren ben presents i de forma justificada ja que el meu pare havia estat cridat a files pel govern republicà, amb el seus companys de la lleva del biberó, per participar a la guerra civil. Tempus fugit...
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb