Ramon Sellas

Bloc personal del director de BalearWeb - http://ramonsellas.balearweb.net

32 km de running per Andratx

ramonsellas | 24 Juliol, 2010 12:07 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Avui n'Elena i jo hem fet per primera vegada 32 km de running. Estem seguint un programa d'entrenament de la web d'Asics per poder fer una marató a finals de setembre i fins ara els recorreguts més llargs havien estat de 27 km i finalment avui hem fet la distància més llarga programada que haurem de repetir el dissabte de la setmana vinent i els dos darrers dissabtes del mes d'agost. En total hem fet ja uns 1.000 km des del mes de març i actualment estem fent entre 50 i 60 km d'entrenament a la setmana. Suposo que l'entrenament no passa mai dels 32 km perquè es considera que els 10 km que falten per arribar als 42 de la marató son més una qüestió mental que física i per no lesionar-se abans d'aconseguir l'objectiu.

El despertador ha començat a tocar "les orelles" a les cinc del matí i a les 6:45 h hem començat a rodar davant del Club de Vela del Port d'Andratx. El circuit escollit Port d'Andratx - Andratx passant pel Camí des Prat i Morella té un recorregut de 4 km i l'hem fet 4 vegades anar i tornar (4+4=8x4=32 km). Tot plegat ho hem fet en un temps de 3 hores i 27 minuts (207 minuts a 9,2 km/h). Com sempre no és un temps per tirar coets però la qüestió és acabar i no lesionar-se. Bé, l'objectiu d'avui aconseguit i com a premi hem fet un capfico a Cala Fonoll i la Heineken gelada que m'estic bevent escrivint aquest post abans de dinar. Continuarà...

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb