Ramon Sellas

Bloc personal del director de BalearWeb - http://ramonsellas.balearweb.net

Running per la badia de Palma

ramonsellas | 15 Maig, 2010 17:47 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Avui de bon matí 24 km de running amb n'Elena per la badia de Palma. Concretament, des del Club de Mar fins a Can Pastilla, anar i tornar (12+12=24 km). En total 151 minuts a 9,53 km/h. No és un temps per tirar coets, però de tornada s'ha aixecat un bon vent que venia de cara i frenava bastant la marxa. El dissabte de la setmana vinent un altre cop 24 km i ja serà el quart dissabte consecutiu que fem més de mitja marató. Estem seguint un programa d'entrament de la web d'ASICS que està molt bé. L'objectiu de poder fer una marató cada dia és més aprop.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb