Ramon Sellas

Bloc personal del director de BalearWeb - http://ramonsellas.balearweb.net

"The New York Trilogy" de Paul Auster

ramonsellas | 20 Desembre, 2009 10:07 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

La Trilogía de Nueva York

No havia llegit mai res de Paul Auster i gràcies a la insistència de n'Elena finalment he llegit en castellà "The New York Trilogy" (La trilogía de Nueva York). El llibre consta de tres novel·les: "Ciudad de cristal" (1985), "Fantasmas" (1986) i "La habitación cerrada" (1986). M'ha costat entrar en el món d'aquest escriptor i segurament hauria de tornar a llegir el llibre per captar millor el joc d'identitats dels seus personatges. Bé, totalment recomanable, sobretot per als fans de New York.

Ara em tocarà llegir Invisible (2009), el seu darrer llibre que ja volta per casa en versió catalana i que alguns crítics qualifiquen com la seva millor obra. "Tal vez la verdad es invisible" afirma en Paul Auster en una recent entrevista publicada a La Vanguardia.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb