Ramon Sellas

Bloc personal del director de BalearWeb - http://ramonsellas.balearweb.net

Quaderns d'Àfrica de Miquel Barceló

ramonsellas | 10 Setembre, 2004 10:28 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

Estic llegint el llibre "Quaderns d'Àfrica" de Miquel Barceló (Felanitx, 1957). Es tracta d'un vital quadern de notes que permet endinsar-nos en les vivències africanes de l'artista i que inclou com a valor afegit diversos dibuixos i manuscrits. A la contraportada del llibre, editat per Galàxia Gutenberg/Cercle de Lectors, es destaca aquest text: "Pintem perquè amb la vida no n'hi ha prou. Ho he dit jo, això, o ho he llegit a algun lloc?. Crec que és meu. En qualsevol cas, aquí la vida si que és prou. És quasi excessiva. Un bon lloc per deixar-ho. Però no. Sóc massa vell per jugar al Petit Rimbaud. Tornem a Europa. Seriosos. Però, per favor, Senyor del cedre i dels hisops, allunyeu de mi els ramats, els crítics i els estudiants de Belles Arts (Gao, maig de 1988)."

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb