Ramon Sellas

Bloc personal del director de BalearWeb - http://ramonsellas.balearweb.net

Els Blocs, una eina útil per a professors i alumnes

ramonsellas | 24 Juliol, 2004 11:28 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net technorati.com

En Llinus, un actiu usuari del Fòrum, escrivia fa un dies que l'OCDE ha publicat un informe sobre l'ús decebedor de les TIC a l'ensenyament secundari. Entre les causes que dificulten la penetració de les TIC, l'informe destaca la manca d'ordinadors i de professors formats en les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Crec que eines fàcils de publicació web, com és aquest Bloc de BalearWeb, poden facilitar la introducció de les TIC als col·legis, instituts i també a la universitat.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb